• Kako besplatno gledati televizijske kanale bez kupnje novog DVB-T2 receivera?
  Objavljeno 15.11.2020.

  Police trgovina prazne su što se DVB-T2 prijamnika tiče. Što sada? Ukoliko još uvijek niste nabavili DVB-T2 prijamnik, a želite gledati osnovne TV kanale, to možete učiniti putem interneta, naravno!

  Čak i kada imate novi DVB-T2 prijamnik, a željeli biste povremeno pogledati neki sadržaj, u trenutcima dok je TV okupiran od ostatka ukućana, zgodno je znati par Internet lokacija na kojima je to moguće učiniti.

  Osim web lokacija koje ćemo niže spomenuti gotovo svaki davatelj IPTV usluge, poput T-HT, A1, ISKON-a i drugih ima neki oblik usluge koje možete pogledati na računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Nazovite ih i pitajte imaju li takvu uslugu na koju već imate pravo i uključena je u vašu trenutnu ponudu. Ukoliko nemate IPTV uslugu ili ju ne želite imati, pogledate linkove koje smo vam priredili.

  HRTi

  Registracijom na Internet adresu https://hrti.hrt.hr/signin možete gledati prva 4 programa HRT-a te HRT Int. kanal.

  Osim programa u realnom vremenu, možete pogledati i propuštene sadržaja do 2 dana unazad, a servis ima i Videoteku na kojoj se mogu pronaći neki od igranih ili dokumentarnih filmova kao i serije te drugi sadržaji poput „Škole na trećem“ te ukoliko se vaši mališani žele prisjetiti ranijih predavanja to mogu uz spomenutu aplikaciju.

  Za gledanje su vam potrebni HTML5 kompatibilni Internet preglednik ili Android/iOS uređaji na koje možete instalirati HRTi aplikaciju putem pripadajućih trgovina https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hrt.hrti, odnosno https://apps.apple.com/us/app/hrti-ott/id1412033720

  Nova TV

  Nova TV nema online stream ali zato neke serije kao i informativni i zabavni sadržaj možete pogledati online putem linka http://novavideo.dnevnik.hr/serije

  Jabuka TV

  Na web portalu http://jabukatv.hr/live-jabuka-tv/ moguće je pratiti istoimeni kanal online. Dostupne su HD rezolucije do 720p.

  RTL kanali

  RTL, RTL2, i RTL Kockica kanal moguće je gledati online uz besplatnu registraciju putem Facebooka na Internet adresi https://play.rtl.hr/rtl_2/uzivo

  Na RTL kanale poput RTL Living, Discovery Channel i druge moguće se pretplatiti te ih tada također gledati online.

  Izvor: vidilab.com