• PROJEKT GRADA KUTJEVA IZ 2020. GODINE: Sportski tereni za košarku i odbojku i sprave za vježbanje na otvorenom
  Objavljeno 13.01.2021.

  Kutjevo je od prošle godine postalo bogatije za sportske sadržaje. Postavljene su sprave za vježbanje na otvorenom i uređeni su sportski tereni.

  Jedan od uspješno apliciranih projekata Grada Kutjeva na natječaje u vrijednosti od 1.288.058,41 kn vezan je za uređenje sportskih terena za košarku i odbojku na sintetičkoj podlozi i postavljanje sprava za vježbanje na otvorenom – vanjski fitness.

  Projekt je sufinancirao Središnji državni ured za šport u iznosu od 420.000,00 kn kroz Javni poziv za sufinanciranje građevinskog zahvata ili izgradnje/opremanja športske građevine. Izvođač radova je Trgogradnja j.d.o.o., a projektnu dokumentaciju izradio je Orking d.o.o.

  Dio je to projekta Rekonstrukcija sportsko-rekreacijskog centra Kutjevo (od 2018. do danas uređena je i opremljena teretana i wellness, uređene svlačionice, sanitarni čvor i pomoćne prostorije za rad NK Kutjevo, postavljena je ograda oko cijelog sportskog centra).

  Gradonačelnik Josip Budimir izrazio je zadovoljstvo uspješnom realizacijom ovog vrijednog projekta ističući da je uređenje sportsko-rekreacijskog centra u Kutjevu samo jedan u nizu od projekata u kojima je Grad Kutjevo ostvario pravo na sufinanciranje te dodao da će se s radovima i projektima nastaviti i u 2021. godini.

  Izvor: kutjevacki.hr