• Uvjeti korištenja
  Objavljeno 18.05.2018.

  Cro Top News nacionalni je news portal koji vam svakodnevno donosi najzanimljivije vijesti s hrvatskih nacionalnih i lokalnih portala, donoseći i svoje autorske uratke. Poveznice (linkovi) s drugih portala i servisa, objavljeni na crotopnews.com, kao i njihov sadržaj, nisu u vlasništvu portala crotpnews.com, niti je on odgovoran za sadržaj tih stranica ili za naknadne promjene sadržaja tih stranica.

  Portal crotopnews.com nije vlasnik prenesenoga sadržaja pa stoga i ne polaže nikakva prava na preneseni sadržaj, a preneseni sadržaji ne odražavaju stavove
  portala crotopnews.com. Korištenjem portala, korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti. Crotopnews.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede pozitivnopravnih propisa Republike Hrvatske ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih, intelektualno vlasništvo drugih i/ili pozitivnopravni propisi Republike Hrvatske.

  Ova pravila korištenja na snazi su od 10. svibnja 2018. godine.

   

  KOLAČIĆI (Cookie policy)

  Kako bismo poboljšali vaše iskustvo na portalu, pohranjujemo privremene kolačiće u korisnička računala prilikom prvog otvaranja stranica. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ukoliko želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića, a nastavkom pregleda i korištenja portala korisnik daje svoju suglasnost.